Winners

CLD.WinnersBayone.4

Winners

Winners is an off-track wagering facility with a sports bar, restaurant and multiple viewing theaters. The façade and interior design is a creative and vibrant re-imagining of the traditional OTW. The facility is adjacent to the busy NJ-440 and the dynamic LED color changing facade draws attention and gives a sense of the action inside. Lighting & controls design incuded the entire facility. Budget management and submittal review was also part of scope.

Back To Portfolio
Project Category

Cultural

Project Location

Bayonne, NJ

Project Client

NJ Sports and Exposition Authority

Fun Fact

Early in Bayonne's history , the city became one of the nation's largest centers for refining crude oil.

Project was principally designed by Chroma designers while at GWA Lighting

Have questions? We’re super helpful and will get back to you promptly.